Underhållning

När The LoneStars står på scen med en energisk scenshow och en härlig blandning av Country, Pop och Rock’n’Roll och Lone Star Linedancers inbjuder hela ert gäng att vara med och dansa är stämningen 100% på topp.

Välkomna att boka vår underhållning på vår plats. Men vi kommer också gärna hem till ert företag, fest, event mm!

Trubadur

Vår trubadur är det perfekta valet om ni vill ha lite lugnare underhållning, som är rolig utan att vara för mycket. Ni väljer den musik ni föredrar och låter vår trubadur lägga sin touch till er underhållningskväll.

The LoneStars

Vårt husband The LoneStars kan liva upp vilket party som helst! Med en repertoar av rock, pop, blues och country kommer detta band att förse era gäster med god underhållning. Om ni vill kan vi även ha en karaoketävling, så att era gäster och vänner som alltid längtat efter att sjunga, äntligen får sin chans.

Lone Star Linedancers

Boka en linedancekurs! Under ca en timme får ni lära er två enkla och roliga danser till medryckande countrymusik. Alla kan vara med! Våra linedanceinstruktörer visar er på ett enkelt och roligt sätt.

Karaoke

Ni tävlar i grupper eller enskilt och nu gäller det att charma och imponera på de övriga med ert framträdande! Era gäster och vänner som alltid längtat efter att sjunga, får äntligen sin chans!

Camp fire

Få ställen är bättre när det gäller att bygga och stärka relationer än runt en lägereld. Enkla lägerbålssånger höjer stämningen och får gruppen att slappna av och ha roligt! Detta är något ni kommer att tala om länge efteråt.

Western Show

Var på din vakt! När du minst anar det kommer din grupp att besökas av ett gäng fredlösa på drift, och de är kända för att skapa fullständig kaos i våra gästers fint ordnade program. De är svårfångade, namnlösa och era gäster kommer att skratta!

Kontakta oss