Möhippa och Svensexa

Planerar du en möhippa eller svensexa i Skåne? En spännande och oförglömlig upplevelse som alla dina vänner uppskattar? Då har vi precis det du letar efter!

Här får ni delta i en cowboykamp med roliga utmaningar, visa era färdigheter i hustruprov / mandomsprov och prova på att dansa linedance. Låt oss få göra din dag till ett oförglömligt och roligt minne!

Här hittar ni fler äventyr att kombinera med!

Cowboykampen

En klassisk 5-kamp med aktiviteter som yxkastning, pilbåge, läskbacksklättring, luftpistolskytte, luftgevär, dart, hästskokastning, blåsrör och lassokastning m m. Tillsammans med er sätter vi ihop en bra blandning. Lagnamn och hejarop höjer teamkänslan i gruppen! Tävla i lag. Vinnarna får pris! Må bästa laget vinna!

Mandomsprov

Vi testar den blivande makens karaktär med roliga och utmanande aktiviteter! Välj tre grenar av följande: bullriding, slädpullling, stockrullning och olika styrkeprov.

Hustruprov

Vi testar den blivande brudens karaktär med roliga och utmanande aktiviteter för att se om hon har de egenskaper som krävs! Välj tre grenar av följande: tårtbakning med bindel, läskbacksklättring, bygga bo (spika och bygg något roligt och kreativt att ta med hem) bullriding och lasso.

Cowboykamp + Mandoms- eller hustruprov

Kombinera Cowboykampen med Mandomsprov eller Hustruprov till paketpris.

Linedance

En annan höjdare är att boka in ett pass med Lone Star Linedancers, där en linedanceinstruktör lär hela ert gäng att dansa linedance! Ett lyckat cowboytema i arrangemanget för såväl vana dansare som nybörjare. Alla kan vara med! Tid ca 1 timme och ni får lära er två roliga linedancer!

Bullriding

Missa inte att prova Bullriding – vår mekaniska tjur som ger ”garanterad avkastning”! Vem sitter längst?

God mat och övernattning

— Här finns både restaurang och boende —

Vi kan också erbjuda fantastiskt god mat och varför inte en eller flera övernattningar på vår stugby som också har utomhuspool. Klicka här för att komma till Restaurang och Boende.

Varmt välkomna att Kontakta oss idag för mer information och bokning!

dessert buffe fyrverkeri restaurang

Kontakta oss