Om oss

I mitten av Skåne, strax utanför Höör hittar du en annorlunda och spännande fest-, äventyrs- och konferensanläggning - Lone Star Konferenscenter.

Detta är en plats i genuin westernmiljö där ni tillsammans med goda vänner, kollegor eller familj träffas och får minnen för livet.
En unik och inspirerande plats där ni har roligt tillsammans!

På Lone Star har vi hämtat inspiration från bl a Texas och våra vänner inom rodeo och cowboykulturen. Där ett handslag är ett ja och det man lovat det håller man. Man får lov att tänka stort och vara stolt över bra saker man gjort, och att bära cowboyhatt innebär så mycket mer än att bara ha något på huvudet. Vi bygger och utvecklar hela tiden vårt center och på vår plats hittar ni roliga och speciella saker, många direkt från Texas och USA. Bla en oljepump från Arizona nere på parkeringen. Flera har stannat och frågat vad för slags olja vi har… Många av er gäster och besökare har varit här och dansat tidigare, när det var ett dansställe och några har träffat sitt livs kärlek här… och en del har visst suttit i arresten….:)

På Lone Star Konferenscenter finns lokalerna för din konferens, möten, events och oförglömliga festkvällar! Vi hoppas ni ska få många goda skratt och spännande utmaningar i äventyr eller när ni kanske dansar linedance för första gången!

Runt elden utanför Wild West Saloon kan ni slappna av med en kopp cowboy coffee. Här byggs nya relationer och projekt diskuteras. En atmosfär där det är lätt att få nya ideér och visioner.

Oavsett om ni planerar att arrangera er personalfest, kundträff, företagsfest, konferens, julfest, familjefest, årsmöte, kalas eller bröllop – vill vi hjälpa er att göra den till ett minne för livet!

Varmt Välkomna hit!

Över en måltid görs de bästa avtalen

Får vi fresta er med läckra bufféer och måltider och en bred cowboyinspirerad meny? Boka roliga aktiviteter och äventyr som passar alla åldrar och smaker och underhållning som får fart på er fest!

Sov gott och vakna i underbar natur

I vår stugby Camp Wild West 8 km från vårt center hittar ni stugor och rum med naturen in på knuten. Härlig natur att ta promenader i och koppla av från dator och "måsten". På platsen finns också konferens - och möteslokaler och en restaurang för bokade måltider.

Ta en bit av Texas med dig hem!

Ta med den där speciella westernkänslan hem! I Western Store finns presenter och country & westerndekor som förgyller ditt hem och höjer cowboyatmosfären! Hitta dina favoriter bland cowboyhattar, texastavlor, westernväskor, amerikanska bilskyltar, äkta horn mm! Ring för öppettider!

Vill ni att vi kommer till er?

Om ni inte kan komma till oss kommer vi gärna till er! Vi erbjuder det mesta även mobilt. Varmt välkomna att höra av er till oss med era drömmar och planer! We can't wait to see you!